Bedriftsgaver til jul

Julen kommer fort, og det er kanskje ikke bare til familie og venner man skal gi julegave. Vi har lettvinte løsninger for bedrifter som skal kjøpe julegave til sine ansatte. 

Vi kan tilby bedrifter ferdigpakkede julegaver. Vi har et bredt utvalg av gardsmatprodukter som vi pakker og klargjør for deg. Du kan få være med å bestemme innhold, eller du kan gi oss et budsjett og vi plukker varene for deg. Det er viktig at du bestiller i god tid før jul, det vil da være best utvalg av varer. Ta en titt på våre leverandører som er listet opp her på hjemmesiden. Gavene har god holdbarhet, vi kan lage gavene slik de ikke trenger å stå på kjøl om du ikke har det tilgjengelig.

Vi ønsker at du helst bestiller varene på mail: butikk@gardsutsalg.no. Bothild er tilgjengelig hverdager på dagtid om du har spørsmål; 406 22 922

Gaveeksempel

På bildet under ser du et gaveeksempel med pris rett under kr 350,-. Produktene på bildet er veldig populære i våre gavepakninger og er veldig lette å variere da vi har flere sammenlignbare produkter til samme pris (se listen under).

Vi kan selvfølgelig lage et helt annet forlag om du ønsker det. Vi har mange spennende varer i butikken :)

Vi har dessverre ikke mulighet til å kjøre ut bestillingen i julerushet, gavepakkene må derfor hentes hos oss.

Julegave.jpeg
Julegave2018.png

Forbehold om utsolgt vare, og feil i skjema