Cart 0
 

Heimelaga

Her på gården har vi et eget kjøkken hvor vi prodserer varer til butikken.

 
 

Aprikos- og appelsinmarmelade

Appelsin- og aprikosmarmelade. Frisk og god marmelade som passer godt sammen med ost eller søte bakverk, spesielt butterdeigsbakverk.  Ta den med på hytta i påsken til ost- og vinaften.

Chilimarmelade-sq-1000.jpg

Chilimarmelade

Chilimarmelade. God til ost, og setter en ekstra kick på brie.  Er også god til grillet kjøtt og som smakstilsetning i marinader og sauser. Er verken for sterk, for søt eller for syrlig.

Fikenmarmelade

Fikenmarmelade: ”må ha” til ostekvelden, men også til lunch på brødskive med hvitost, hvor du bytter ut syltetøyet med fikenmarmelade. Har en søt smak.

Gresskarmarmelade

Gresskarmarmelade gir en fin farge og frisk smak til ferske rundstykker.  Spesielt god til salt ost. Vi lager også sylta gresskar som er nydelig tilbehør til kjøttretter.

lefse-sq-1000.jpg

Lefse

Lefse – Vi baker ferske lefser omtrent hver dag. Er det ikke mer ferske lefser i butikken er det alltids frosne. Lefsene i butikken er bakt med ferske poteter og smurt med bl. a meierismør, de er derfor ferskvare. Brukes ikke lefsene samme dag, må de fryses. Tin frosne lefser ved å legge de i et kjøkkenhåndkle, med plasten, på et varmt baderomsgulv eller lignende – de blir akkurat som ferske.